Personvern

Når du besøker vår nettside, samles det inn opplysninger om deg på www.wordtranslation.no. Dette gjøres ved bruk av informasjonskapsler, såkalte cookies. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din når du besøker en nettside. Lagring og behandling av opplysninger som samles inn ved bruk av slike informasjonskapsler er bare tillatt dersom brukeren har blitt informert om og har gitt samtykke til behandlingen. Word Translation samler inn data ved bruk av informasjonskapsler for analyseformål, herunder for å måle trafikk og bruk av vår nettside. Denne informasjonen bruker vi blant annet for å gjøre vår nettside så brukervennlig og velfungerende som mulig.‍

Du kan selv administrere bruk av informasjonskapsler

Ønsker du ikke at nettleseren din skal utlevere informasjon om ditt besøk på www.wordtranslation.no, kan du endre innstillingene i nettleseren din. Vær oppmerksom på at nettstedet ikke vil fungere optimalt dersom du ikke aksepterer informasjonskapsler. Nedenfor følger en beskrivelse av hvilke informasjonskapsler vi bruker.

Faste informasjonskapsler

Vi bruker faste informasjonskapsler for å forbedre ytelsen til nettsiden vår og gjøre den raskere. Disse informasjonskapslene brukes blant annet til å hente informasjon om autentisering, samt andre preferanser og valg.

Hvilke opplysninger vi samler inn ved bruk av informasjonskapsler

Word* Translation samler inn og behandler IP-adresser, samt besøkendes adferd på nettsiden ved bruk av informasjonskapsler.

Informasjonskapsler fra tredjepart

Google Analytics, et verktøy for webanalyser. Vi bruker i all hovedsak Google Analytics for dette formålet. Ved bruk av Google Analytics, vil vi alltid ha anonymiseringsfunksjonen til verktøyet aktivert. Du kan lese mer om hvordan Google benytter og behandler din personlige informasjon her.

Facebook er et digitalt sosialt nettverk for bedrifter og privatpersoner hvor Word* Translationdeler er tilgjengelig for kontakt og kunderelasjon. Du kan lese mer om hvordan Facebook benytter og behandler din personlige informasjon her.

Linked In er et digitalt sosialt nettverk for bedrifter og privatpersoner hvor Word* Translationdeler er tilgjengelig for kontakt og kunderelasjon. Du kan lese mer om hvordan Linked In benytter og behandler din personlige informasjon her.

Proz.com er et medlemsbasert nettsted rettet mot frilansoversettere. Du kan lese mer om hvordan Facebook benytter og behandler din personlige informasjon her.

Hvem benytter disse opplysningene

Opplysningene som samles inn via informasjonskapsler på www.wordtranslation.no, vil kun benyttes internt. Opplysningene vil ikke videreføres til tredjeparter utover det som er spesifisert ovenfor.

E-post og innsendte skjema

Vår kommunikasjon via innsendt skjema for prisforespørsel, eller ordinær e-post sendt via www.wordtranslation.no, vil kontaktopplysninger lagres og behandles internt for å kommunisere med deg gjeldende din henvendelse. Vi innhenter kun informasjon som er relevant for å serve deg og opprettholde god kommunikasjon. Vi benytter ikke informasjonen til å sende ut nyhetsbrev eller reklame på e-post eller SMS. For markedskommunikasjon med brukere som er interessert i våre aktiviteter og eventuelle tilbud og kampanjer, benytter vi Facebook og LinkedIn.

Din rett til å kreve innsyn, retting, sletting og begrensning

Du har til enhver tid rett til innsyn i de opplysninger som er registrert om deg og kan kreve retting, sletting (inkludert retten til å bli glemt) og rett til begrensning av behandlingen i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Dersom du ønsker å igangsette de foregående tiltak, send en e-post til jb@janeberntsen.no.

***

Kontakt

Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon om vår behandling av personopplysninger.

Jane Berntsen
Nesvegen 284
2080 Eidsvoll
jb@janeberntsen.no
934 40 673