God og nøyaktig oversettelse

Ta gjerne kontakt om du trenger hjelp fra en erfaren oversetter. Jeg oversetter dokumenter og tekster fra engelsk, dansk og svensk til norsk. Jeg kan love deg nøyaktige og gode oversettelser som blir levert til avtalt tid!

Eksempler på dokumenter jeg oversetter

Vilkår, kontrakter
Tekniske håndbøker (landbruksmaskiner, biler, telefoner, støvsugere osv.)
Brukermanualer av ulik karakter
Mote, sport, fritid, oppskrifter
Brosjyrer, markedsføringsmateriale, produktkataloger
Tekster til nettsider, kurs og lignende
Lese korrektur
Turisme, hotell og reiseliv
Generelt

***

Språkvask

Grundig gjennomgang av teksten med fokus på setningsoppbygging, formuleringer og ordvalg.

Teksten din er unik, og det vil jeg ha i tankene når jeg gjennomgår den for å sikre at din spesielle stil respekteres. Samsvar og kvalitet er viktige punkter for å sikre at teksten blir vellykket.

***

Korrektur

En feilfri tekst kommuniserer det du ønsker på en trygg og god måte. Innholdet kommer klart og tydelig frem, og vekker leserens interesse. Word* Translation går nøye gjennom teksten din for å sikre godt språk uten feil.

***

Andre språktjenester

Skal du skrive en oppgave, tekst eller innhold til din egen nettside? Word* Translation kan hjelpe deg. Ta kontakt for en uforpliktende prisforespørsel.

***
Konfidensielt

Jeg lover kvalitetssikring før levering, slik at du kan føle deg trygg på at oversettelsen er av beste kvalitet. Full diskresjon og sikker oppbevaring av data er en selvfølge! All informasjon og alle dokumenter blir behandlet konfidensielt, og i henhold til GDPR.